Serveis

Màrqueting Online

Captació, conversió, retenció i fidelització

Definir una estratègia per a comunicar i promocionar els objectius de la teva empresa és el primer pas per a implantar unes accions digitals exitoses.

avantatges

És mesurable: els resultats s’obtenen en temps real i a través d’interaccions dels usuaris

És ajustable i aporta flexibilitat: permet ajustar l’estratègia quantes vegades sigui necessari i reorientar els processos

És rendible: els pressupostos d’una campanya de màrqueting digital solen ser elàstics i ajustables, amb la qual cosa estan a l’abast de qualsevol companyia

Permet crear comunitat: Tenir una comunitat pròpia, a part de crear branding, et permet conèixer i interactuar de manera directa amb els teus clients i potencials consumidors.

La nostra manera de treballar

1

Conèixer l’empresa i entendre les seves necessitats i objectius.

2

Desenvolupament del Pla de màrqueting online: anàlisi de la competència i oportunitats, definició de targets i atributs, marcar objectius, mesurament i quadre de KPIs, definir inversió per a aconseguir els objectius.

3

Implementació del pla o pla d’acció.

SEO – Estratègies SEO

Anàlisi, diagnòstic, proposta i implementació

Traçar accions que permetin un posicionament òptim i una millora de visibilitat en els resultats de les cerques, portant així el teu projecte web a les primeres posicions en aquelles cerques identificades com a prioritàries.

avantatges

Alta rendibilitat de la inversió

Posicionament a llarg termini

Augment de trànsit i de conversions o vendes: és fonamental optimitzar el funnel de compra per a detectar errors que dificultin tenir majors volums de conversió.

Millorar en usabilitat i contingut.

La nostra manera de treballar

1

Auditoria SEO

2

SEO OnPage: Optimització tècnica, de l’arquitectura i els continguts

3

SEO OffPage:
Anàlisi de rellevància i estratègies de millora

4

Seguiment i monitorització contínua

SEM – Search Engine Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Crear una estratègia publicitària per a optimitzar la visibilitat dels llocs web mitjançant els motors de cerca. Aquestes cerques generen resultats orgànics o naturals (SEO) i resultats de pagament amb sistemes de PPC (pagament per clic) o CPC (cost per clic).

avantatges

Altament mesurable a través d’eines com Google Ads

Monitoratge en temps real

Control de costos a través de PPC (pagament per clic), només paguem quan es produeix alguna interacció amb els usuaris

Rendibilitat a curt/mitjà termini. Si la campanya està ben planificada, i periòdicament l’optimitzem, obtindrem resultats des del primer moment.

La nostra manera de treballar

1

Cerca de paraules clau, és la tasca principal per a generar una campanya SEM.

2

Monitoratge i mesurament exhaustiu sobre els resultats de la campanya i veure el comportament dels nostres usuaris, a través d’eines com Google Ads.

3

El SEM complementa al SEO i la combinació d’aquestes és el que fa una forta estratègia digital.

4

Captació de leads qualificats. Realitzar accions per obtenir contactes per la base de dades i aconseguir que aquests es converteixin en clients.

Màrqueting en Xarxes Socials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Ajuda a fer créixer la teva audiència i convertir a persones interessades, en clients potencials. Crear contingut rellevant per a la teva audiència és clau per a augmentar la presència de la teva marca dins dels mitjans digitals.

avantatges

Millora la notorietat i imatge de l’empresa.

Afavoreix positivament en el teu posicionament (SEO) en els motors de cerca a més d’augmentar el trànsit del teu llocoratge en temps real

Retorn sobre la inversió (ROI), ens permet quantificar econòmicament si una campanya d’anuncis o les teves estratègies de màrqueting en les xarxes socials han estat rendibles o no.

La nostra manera de treballar

1

Definició d’objectius i KPIs

2

Conèixer en quines plataformes està present el teu buyer és fonamental perquè puguis invertir els teus recursos de manera eficient i obtenir millors resultats

3

Crear continguts únics i rellevants per als teus buyers

4

Monitorar les mètriques d’acompliment